Κατά τόπους, οι βροχές από την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2026 έως τις 11:40 της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου 2026 άφησαν στη χώρα πολύ μεγάλα ύψη υετού.
Η Εύβοια, η Μαγνησία και η Αττική συγκέντρωσαν τα μεγαλύτερα ύψη, με βάση το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και του meteo.gr.
Την υψηλότερη τιμή κατέγραψε ο σταθμός της Σέττας Ευβοίας, με 408 χιλιοστά. Το ΜΕΤΕΟ/ΕΑΑ επισημαίνει ότι το ποσό είναι σχεδόν τετραπλάσιο από τη μέση τιμή του Οκτωβρίου, τα 113 χιλιοστά.
Για τον υπολογισμό της μέσης μηνιαίας τιμής χρησιμοποιήθηκαν τα δεδομένα βροχόπτωσης του σταθμού από το 2012, όταν ξεκίνησε η λειτουργία του.
Παρουσιάζεται χάρτης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και του meteo.gr με την κατανομή της βροχόπτωσης στη χώρα, καθώς και οι 8 σταθμοί με τα μεγαλύτερα αθροιστικά ύψη.

































